Bjarne Fyrstenborg

- webudvikler

Kompetencer

Jeg hedder Bjarne og er uddannet multimediedesigner fra Erhvervsakademi MidtVest i Herning og netop med yderligere en professionsbachelor i webudvikling fra Erhvervakademi Aarhus. Jeg er opvokset i Vildbjerg, men har siden 2008 boet i Herning.

I min fritid interesserer jeg mig for sport og har i de seneste år gået til gymnastik. Derudover kan jeg godt lide at følge med i hvad der sker indenfor nye teknologiske fremskridt både mht. til gadgets men selvfølgelig også indenfor webudvikling.


Jeg udvikler hjemmesider med de nyeste standarder indenfor HTML5, CSS3 og semantisk markup. Derudover optimerer jeg sidernes indhold iht. SEO (søgemaskineoptimering) og et responsivt design eller separat mobilversion af hjemmesiden, så brugerne også har mulighed for at tilgå siden fra mobile enheder og stadig få en brugervenlig oplevelse.

Jeg anvender primært Umbraco som CMS, da det er meget brugervenligt og fleksibelt system og desuden mulighed for yderligere at tilpasse systemet, f.eks. med udvidelse af en webshop udviklet i Tea Commerce.